Applicatiebeheerder (201810A175)

Rol Applicatiebeheerder (201810A175)
Locatie Assen
Startdatum 2018-10-18 13:20:20
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-10-18
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 21-08-2019
Deze vacature sluit over 0 dagen 00 uur 00 minuten

Vacature omschrijving

Als beheerder van het CMS Tangelo is de kandidaat verantwoordelijk voor het volledige beheer van een intranet en een kennisbank omgeving.

Aanvullend verricht de kandidaat ook ondersteunende werzaamheden voor het beheer van een Keten Partner Portaal o.b.v. Liferay 6. De werkzaamheden zijn veelzijdig en je hebt veel interactie met collega’s en klanten om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Je drijfveer? Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoud, zowel bij kleine als grote projecten en beheeromgevingen. Aan de doelstellingen van klanten lever jij proactieve en enthousiaste bijdragen.

Je hebt een klantgerichte instelling. Je weet de wensen van klanten goed te vertalen, hebt passie voor het vakgebied en bent instaat te verbinden en te pionieren.

Kenmerkend is je scherpe technisch inzicht in het gebruik van webapplicaties, goede contactuele eigenschappen en een accuratesse die neigt naar perfectionisme.

Je werkt nauw samen met onze klanten (product owners), productleiders, servicemanagers en projectleiders.

De standplaats is Assen; reisbewegingen maken deel uit van de functie.

Ben jij gemotiveerd, ambitieus en creatief? En heb jij de drive om continu te werken aan het verbeteren van producten en dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Het intranet dient als het interne informatievoorzienings kanaal voor een van onze grote opdrachtgevers. De kennisbank ondersteunt een callcenter in haar dagelijkse activiteiten. Via het Keten partner Portaal kunnen de klanten van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zo'n 200 applicaties online benaderen. Binnen het team zal je samen met discipline genoten zorgdragen voor het beheren en door ontwikkelen van nieuwe portalen in Liferay. De focus ligt op beheer en ontwikkeling. Meerjarige (aantoonbare) ervaring en een uitstekende visie op het product LifeRay is een vereiste. Wij hechten veel waarde aan standvastigheid, accuratesse en je vermogen om de opdrachtgever tevreden te stellen en samen de juiste werkwijze te bewandelen. Verder vinden we het belangrijk dat je een collegiale en constructieve rol in het team hebt.

Functie-eisen

Eisen:
 • OHS (Oracle HTTP Server) EJB 3.x (3)
 • Java EE 6 (3)
 • Liferay 6.2 EE JSF 2.x + Primefaces (4)
 • Weblogic 12© (4)
 • Tangelo CMS (5)
 • Web Services (SOA) (3)

Wensen:
 • Ervaring met verschillende Liferay Development Tools
 • Ervaring met HTML, Javascript, XML, security
 • Ervaring met Tomcat
 • Ervaring met Weblogic
 • Ervaring met Java 7
 • Vaardigheid in het inhoudelijk toelichten van (deel)producten, -diensten, - beleid en processen, nieuwe ideeën en concepten
 • Vaardigheid in het (projectmatig) tot stand brengen, implementeren en uitvoeren van (deel)producten, diensten.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact