Senior Tester (2019-PK66-4431)

Rol Senior Tester (2019-PK66-4431)
Locatie
Startdatum 2019-06-13 12:40:22
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-06-13
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 20-06-2019
Deze vacature sluit over 3 dagen 16 uur 06 minuten

Vacature omschrijving

Voor de Keten TAAK (Toezicht Achteraf Accijns en Klantmanagement) team KMK (Klant Management Kantoor) zoeken we een senior Tester, die de benodigde competenties bezit om deze rol binnen de keten TAAK te vervullen. We zoeken een Tester die het avontuur aan durft te gaan om binnen de IV-keten van Douane, met de teams middels Agile en Scrum te gaan werken. De testen vinden plaats binnen het KMK team, tussen diverse teams en applicaties, zowel binnen als buiten de belastingdienst en de EU-lidstaten. Testen van applicaties en (informatie)systemen bij de Douane is meer dan het opsporen van fouten. Bij de Douane verschaft testen je inzicht in de kwaliteit van die applicaties en systemen, wat vervolgens leidt tot inzicht in de kwaliteit van de bedrijfsprocessen. En die kwaliteit wordt bereikt door risico’s in, en afhankelijkheden tussen applicaties en systemen zoveel mogelijk uit te sluiten. Testen bij de Douane is dus plannen, voorbereiden, uitvoeren en beoordelen van bedrijfsprocessen om het verschil vast te stellen tussen de actuele en de gewenste (vereiste) situatie van dat proces.

Je stuurt en bewaakt de uitvoering van het testen, onder andere door het organiseren van testbijeenkomsten en het afstemmen van de testresultaten. Tijdens de testvoorbereiding en -uitvoering begeleid je de eindgebruikers. Waar nodig voer je zelf complexe ketentestscenario’s uit in de rol van tester.

Kennis van Douane is een pré.

Algemene Taken van een teamlid in een MD-team zijn: Je draagt bij aan het verfijnen van backlog items. Je draagt bij aan het plannen van iteraties. Je draagt bij aan het meten en verbeteren van de uitgevoerde werkzaamheden. Je neemt actief deel aan de benodigde scrum sessies en events. Je werkt samen met andere multidisciplinaire teams om te zorgen dat de keten altijd blijft werken. Je ondersteunt en vervangt daar waar nodig collega’s binnen het multidisciplinaire team. Je draagt bij aan het inrichten van geautomatiseerd testen Je test (risico gebaseerd) vanaf de unittest tot en met de acceptatie ketentest beheer en performance testen.

Functie-eisen

Eisen:
  • Aantoonbare ruime kennis en ervaring met het testen van complexe systemen en functionele- en ketentesten. (3)
  • Aantoonbare ruime kennis en ervaring met inrichting en uitvoering van geautomatiseerd tesen (2)
  • Bekend met Agile/scrum werkwijze (2)
  • Kennis van Jira, DB2 databases, IBM/BPM (IBM/BPM is een pré)
  • Test Management / Testen Professional; TMap NEXT Advanced; ISTQB Advanced
  • Testorganisatie en –uitvoering / TMap NEXT Foundation


Competenties:
  • Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, klantgericht werken, zelfontwikkeling.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact