Senior Tester (2019-IBS-4430)

Rol Senior Tester (2019-IBS-4430)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-06-12 15:39:00
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-06-12
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 19-06-2019
Deze vacature sluit over 2 dagen 16 uur 05 minuten

Vacature omschrijving

We zijn op zoek naar een senior tester. Van jou wordt verwacht dat jij, als volwaardig teamlid participeert in het Scrumproces in 1 van de Java teams. Samen met je collega’s werk je aan het hele traject: van refinement van de opdracht, het begroten en inplannen van de taken, bouwen en testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit. Het zwaartepunt ligt bij de testactiviteiten, waar je samen met collega-testers aan werkt. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid. Grote nadruk op geautomatiseerd testen.

Binnen de afdeling Inning wordt de applicatie Innen op Aangifte ontwikkeld. Deze applicatie zet een inningsvoorziening neer voor in eerste instantie de autobelastingen. Het gaat om een nieuwbouwvoorziening. Momenteel zijn hier, naast een voorbereidingsteam, 2 Java-teams en 1 BPM team mee aan het werk. Initiele inproductiename (voor het eerste belastingmiddel) heeft in het najaar van 2018 plaatsgevonden en in principe wordt nu maandelijks een nieuwe versie naar productie gebracht. Naast nieuwe ontwikkeling is er ook een deel van het werk op beheer en onderhoud gericht. Innen op aangifte maakt gebruik van de agile Scrum werkwijze icm het Safe framework. Op het project zijn de volgende steekwoorden van toepassing:

-massale transactieverwerking
-zaaksgewijze verwerking; orkestratie met IBM BPM
-hoge performance eisen
-hoge graag van testautomatisering
-java op mainframe

Functie-eisen

Eisen:

Ervaring met geautomatiseerd testen (kennis / ervaring met Jmeter is een pré) (3)
Ervaring met het werken in Agile omgeving / scrumteams (2)
 

Wensen:

Kennis en ervaring met Squirrel, SOAP UI, XMLspy, SourceTree
Kennis van testautomatisering (Jmeter) Kennis van de (automatisering van de) Belastingdienst
Ervaring met GAT Testen

Competenties:

Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, kritisch, communicatief vaardig, gevoel voor humor
Helicopterview, bedrijfsproces gericht

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact