Junior system engineer analytics (2019-GBS-4386)

Rol Junior system engineer analytics (2019-GBS-4386)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-04-25 13:35:15
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-04-25
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 30-04-2019
Deze vacature sluit over 4 dagen 07 uur 08 minuten

Vacature omschrijving

In jouw rol van aankomend System engineer analytics werk je samen met je collega'saan de ontwikkeling van de nieuwste technieken binnen de Center of Excellence (CoE) Anlytics. Je krijgt de ruimte om je te verdiepen in vernieuwende technieken waarmee je bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening! Je bent van het begin tot he eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt, waardoor je ook het resultaat van je inzet ziet. In een zeer dynamische omgeving, die nog volop in ontwikkeling is, ga je werken volgens Scrum en DecOps. We leren je de basistechniekenvan alle platformen waar de CoE Analytics voor verantwoorelijk is zodat je een keus kunt maken waar je je in gaat specialiseren na het leerproces. Aan het einde van de periode van 7 maanden ben je in staat om omgevingen te installeren en te configureren ten behoeve van een gebruikersorganisatie.

De CoE analytics werkt met diverse platformen zoals Linux, Window server / desktops en z/OS. Het vraagt zeer gespecialiseerde kennis en we bieden met deze uitvraag de kandidaten de gelegeneheid om zich te ontwikkelen op een van de specialisaties. De CoE Analytics is een team van 35 ervaren medewerkers in de rol van systemengineers die ICT-voorzieningen realiseren en beheren in het domein van Business Analytics en Business Intellegence. De opdracht van de CoE is: het realiseren, onderhouden en constant verbeteren van een schaalbare, wendbare en robuuste Business Analytics en Business Intellegence infrastructuur voor de Belastingdienst.

Functie-eisen

Eisen:
  • Aantoonbare affiniteit met techniek / ICT-infrastructuur (1)
  • Minimaal HBO-werk en denkniveau

Wensen:
  • Gemotiveerd om te leren en te verdiepen in ICT-infrastructuur services

Competenties:
  • Communicatief
  • Zelfontwikkeling
  • Samenwerkingsgericht

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact