Technisch Java Beheerder (201905A138A)

Rol Technisch Java Beheerder (201905A138A)
Locatie Assen
Startdatum 2019-06-11 15:30:28
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-06-11
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 18-06-2019
Deze vacature sluit over 1 dagen 16 uur 05 minuten

Vacature omschrijving

Voor het uitvoeren van beheer m.b.t. een klantportaal maakt DICTU gebruik van Liferay 6; hiervoor zoeken wij een Technisch Java beheerder.

Je bent hebt een klantgerichte instelling en hebt al enige ervaring met het lezen van java code en het maken van eenvboudige oplossingen in Java. Je weet de wensen van klanten goed te vertalen, hebt passie voor het vakgebied en bent instaat te verbinden en te pionieren.

Kenmerkend is je scherpe technisch inzicht in het gebruik van webapplicaties en goede communicatieve eigenschappen. Op basis van logging/monitoring fouten onderzoeken en collega teams aansturen maakt ook deel uit van de werkportefeulle. Voor ons portaal ben je het aanspreekpunt voor de klant voor de Dictu organisatie. 

Kortom een veelzijdige functie maar waarbij technisch inzicht, aantoonbare Java kennis de boventoon voert.

De standplaats is Assen.

Via het Klantportaal kunnen de klanten van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zo'n 200 applicaties online benaderen. Binnen het team zal je samen met andere disciplines zorgdragen voor het beheren van het Klantportaal in LifeRay. Meerjarige (aantoonbare) ervaring en een uitstekende visie op het product LifeRay is een pre. Wij hechten veel waarde aan standvastigheid, accuratesse en je vermogen om de opdrachtgever tevreden te stellen en samen de juiste werkwijze te bewandelen. Verder vinden we het belangrijk dat je een collegiale en constructieve rol in het team hebt.

Functie-eisen

Eisen:
  • Java EE (8)
  • OCA certificering
  • OCP certificering

Wensen:
  • Toont technisch leiderschap
  • Liferay 6.2 EE, JSF 2.x + Primefaces
  • Ervaring met architectuur
  • Ervaring met styling en het aanpassen van toepassingen
  • Ervaring in het koppelen met achterliggende transactiesystemen

Competenties:
  • Werken met GIT en Maven

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact