Senior Applicatie ontwikkelaar Java (2019-STS-4384)

Rol Senior Applicatie ontwikkelaar Java (2019-STS-4384)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-05-15 10:05:16
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-05-15
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 02-07-2019
Deze vacature sluit over 15 dagen 16 uur 07 minuten

Vacature omschrijving

In één van de teams berichtverwerking Java (BVJ ) binnen de STS Ontvangen & Mededelen wordt gezocht naar een Java ontwikkelaar. Het team heeft een 5-tal Java applicaties onder zijn hoede en werkt op basis van SCRUM. Wij zijn op zoek naar een medior of senior Java bouwer om het team te komen versterken. Belangrijk is dat de nieuwe medewerker pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van Java EE applicaties. Het is een grote pré als je ook andere rollen binnen het scrumteam kunt oppakken: tester of ontwerper. Het betreft voornamelijk back-end programming en berichtenverkeer.

Het applicatiedomein Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er binnen O&M sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M- applicaties.

Functie-eisen

Eisen:
  • Java EE (3)
  • Maven, GIT

Wensen:
  • Websphere, EJB, JPA, WAS8.5, Jenkins, SonarQube, CDI , Wicket, Atlassian tooling, JMS, Mqseries, Rest/SOAP webservices. 
  • Ervaring met werken in een grote organisatie op een agile wijze en bij
  • voorkeur met scrum.
  • Van de ontwikkelaar wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig (T-shaped).

Competenties:
  • Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, kritisch, geen '9 tot 5 mentaliteit', communicatief vaardig.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact