Applicatieontwikkelaar JAVA (2019-GBS-4353)

Rol Applicatieontwikkelaar JAVA (2019-GBS-4353)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-04-19 11:50:15
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-04-19
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 27-04-2019
Deze vacature sluit over 1 dagen 07 uur 10 minuten

Vacature omschrijving

Binnen Ontvangen & Mededelen draait nu ruim 2,5 jaar de Agile releasetrain 'Mededelen'. Hierin draaien momenteel twee SCRUM teams (A&B). De waardeketen Mededelen heeft een belangrijke (ondersteunende) rol in de bedrijfsprocessen van de Belastingdienst. Stabiele, robuuste goed performanede en onderhoudbare applicaties zijn daarbij cruciaal.

Voor SRCUM team B zijn we op zoek naar een enthousiaste Java ontwikkelaar die het leuk vindt om in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek te werken. De werkzaamheden zijn gericht op meerdere applicaties, van nieuwbouw tot regulier onderhoud. De de opdrachten bestaan uit een mix van realiseren business functionaliteit, optimalisaties wat betreft onderhoudbaarheid, performance en (technische) continuïteit. We zijn op zoek naar een ervaren Java ontwikkelaar die flexibel op verschillende opdrachten kan worden ingezet, zelfstandig een klus kan klaren, en pleizer heeft in teamwork! De Agile /SCRUM werkwijze straal je uit en weet je ook op een positieve manier over te brengen op je collega’s. Affiniteit met infrastructuur en automatiseren van deployment is een pré.

Het applicatiedomein Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er binnen O&M sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&Mapplicaties.

Functie-eisen

Eisen:
  • Java EE (10)
  • Applicatieontwikkeling, developer (10)

Wensen:
  • Java8, J2EE6, Websphere, EJB, WAS8.5, Wicket, JMS, SQL /DB2, Maven, Jenkins, SonarQube, CDI, Rest/SOAP webservices, Servlets, Git, Jira, Juni
  • Technisch systeemontwerp (overview)
  • Ervaring met agile werken en scrum
  • SCJP, SCWCD, SCBCD

Competenties:
  • Samenwerken
  • Creativiteit
  • Analyseren

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact