Datamodelleur (2019-IV&D-4380)

Rol Datamodelleur (2019-IV&D-4380)
Locatie Utrecht
Startdatum 2019-04-19 11:00:16
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-04-22
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 27-04-2019
Deze vacature sluit over 1 dagen 07 uur 09 minuten

Vacature omschrijving

Als datamodelleur werkt je aan het maken van logische en/of technische datamodellen. Je gaat in gesprek met de experts vanuit de verschillende domeinen bij de totstandkoming van logische modellen. Je kunt goed uitleggen hoe een model in elkaar zit. En je werkt aan het transformeren van logische naar technische datamodellen. Je hebt aantoonbare ervaring met verschillende technische datamodellen (datavault, dimensioneel, anchor modelling) en met Teradata. Je werkt nauw samen met de Domein architecten van bedirjfsvoering en de Enterprise Data Architect en met de overige data-architecten en -modelleurs.

Het Domein bedrijfsvoering bestaat uit 7 subprocessen te weten Personeel, Financien, Sturen en verantwoorden, Corporate Communicatie, Inkoop., Facilitair en Kantoorautomatisering. De 7 subprocessen kennen allen een kaderstellende proceseigenaar en een uitvoerende SSO organisatie. De belastingdienst is onderdeel van de rijksoverheid en wil voor de bedrijfsvoeringsprocessen zoveel mogelijk aansluiten bij rijksbreed beleid, uitvoering en IT oplossingen Kennis en ervaring met rijksbrede IT oplossngen met name in de bedrijfsvoering is daarom ook een pre. We werken samen aan een toekomstbestendige werkwijze van inwinnen, ontsluiten en beschikbaar stellen van gegevens, waardoor eenduidige en consistente interpretatie mogelijk is. Waardecreatie en risicobeheersing gaan daarbij hand in hand.

Functie-eisen

Eisen:
  • Ruime ervaring met model- en metadatagedreven architecturen en implementaties (5)
  • Ruime ervaring in het logisch modelleren van domein en deze technisch vertalen naar implementatiemodellen (5)
  • Ervaring met metadata modelleren, masterdata modelleren en integratie modelleren (4)
  • Aantoonbare ervaring in datamodelleren en architectuur (3)

Wensen:
  • Je beheerst verschillende technische datamodelleerstijlen, zoals datavault, unified anchor en dimensioneel modelleren.
  • Ervaring met Teradata

Competenties:
  • Analyseren
  • Probleemoplossend
  • Overtuigingskracht

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact