Tester (2019-IBS-4407)

Rol Tester (2019-IBS-4407)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-05-21 15:10:21
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-05-21
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 28-05-2019
Deze vacature sluit over 3 dagen 17 uur 56 minuten

Vacature omschrijving

Wij zoeken een senior (of ervaren medior) tester voor IBS Omzetbelasting. Van jou wordt verwacht dat jij, als volwaardig teamlid participeert in het Scrum-proces. Samen met je collega's werk je aan het hele traject: van refinement van de opdracht, het begroten en inplannen van de taken, bouwen en testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit. Het zwaartepunt ligt bij de testactiviteiten (inclusief geautomatiseerd testen), waar je samen met collega- testers aan werkt. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid.

De IBS Omzetbelasting is verantwoordelijk voor adviesregie, architectuur, ontwerp, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en het implementatierijp opleveren van de aangepaste bedrijfsprocessen en informatievoorziening. IBS Omzetbelasting is verantwoordelijk voor de integratie van de gehele oplossing die gerealiseerd kan worden door de eigen teams van IBS OB, STS, GBS en raakvlakken binnen IBS. IBS Omzetbelasting stemt de architectuur af, stuurt de realisatie en de planning via de releasetrain en verstrekt de opdrachten naar de raakvlakken. IBS OB neemt de lead bij testen over de onderdelen heen en stemt af met productmanagement over prioritering en implementatie- en releasemomenten. De keten omzetbelasting staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De Europese en nationale wet- en regelgeving is sterk in ontwikkeling. Daarnaast is het applicatielandschap sterk verouderd. Om aan huidige en nieuwe wet- en regelgeving te kunnen blijven voldoen zal het applicatielandschap moeten worden gemoderniseerd, met gebruikmaking van state-of-the-art architectuurprincipes en technologieën. Hierbij moet voortdurend de afweging worden gemaakt tussen enerzijds het tijdig kunnen voldoen aan de business eisen en het anderzijds realiseren van een robuust en wendbaar applicatielandschap.

Functie-eisen

Eisen:
  • Ervaring met werken volgens SAFe (2)
  • XML/XSD, Scripting, Testautomatisering, TMAP, ISTQB (2)
  • Testorganisatie en –uitvoering

Wensen:
  • Kennis van Angular, SQL, Jira/Confluence, Protractor
  • Kennis van Web/Java, Web services (soap), Jenkins, SOAP UI
  • Ervaring met Jira en Confluence
  • DB2

Competenties:
  • Vakkundig en professioneel als tester staat voor zijn/haar vak en heeft drive om een kwalitatief hoogwaardig product op te leveren
  • Veranderingsgericht en creatief: iemand die gemakkelijk in iets nieuws durft te stappen of een nieuw pad durft te verkennen.
  • Assertieve persoonlijkheid met een kritische blik en een oplossingsgerichte, samenwerkende mentaliteit

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact