Applicatiebeheerder / Ontwikkelaar (201905A185A)

Rol Applicatiebeheerder / Ontwikkelaar (201905A185A)
Locatie Assen
Startdatum 2019-06-14 09:50:22
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-06-14
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 20-06-2019
Deze vacature sluit over 3 dagen 16 uur 05 minuten

Vacature omschrijving

PrizMO is een samenvoeging van diverse applicaties die voorheen gebruikt werden binnen diverse productschappen. Met PrizMO worden import- en exportcertificaten verstrekt conform de (europese) regelgeving. PrizMO bestaat uit een JAVA /JAVAScript/Angular frontend, een TripleForms-koppeling met het klantportaal, een SOA middenlaag en een Oracle backoffice applicatie gemaakt in Forms en Reports obv een Oracle 11g database. PrizMO wordt verder doorontwikkeld en beheerd in een DevOps-team.

In hetzelfde team is ook een kleine APEX applicatie in beheer. We zoeken een ontwikkelaar met brede kennis van Java, Apex en Oracle Forms en Reports. Rest services, spring boot, Angular en Maven. Oracle 11g/12c databases. Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het project dit nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn Jenkins/Sonar/bash. In de huidige situatie is het nodig dat de DevOps werkwijze wordt uitgebreid waarin er gewerkt gaat worden met geautomatiseerde uitrol. Dit ook als voorbereiding op de toekomst waarin de tamelijk grote Oracle Forms backend applicatie geupgrade wordt. Werkdagen zijn ma-vr, maximaal 36 uur p/w Standplaats Assen, bij voorkeur iemand uit de regio. Indien niet woonachtig in de regio is een flexibele houding ten aanzien van reizen een must.

Profiel: We zoeken een echte software developer die altijd gaat voor de goede oplossing, zodat het systeem steeds beter beheerbaar wordt. Iemand die softwareontwikkeling en -beheer leuk vindt en graag moeilijke problemen in een hoog tempo tot op het bot uit-analyseert en oplost. De kandidaat moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en op alle vlakken een waardevolle aanvulling op het team zijn.

Werkzaamheden: Ontwikkelen van oplossingen voor functionele problemen en wensen, monitoring, performance verbeteringen en continuous delivery. Kennis delen met de andere teamleden. Bijdragen aan de doorontwikkeling van de agile werkwijze en de team-happiness!

De applicatie bestaat uit vele verschillende technieken - JAVA - Javascript & CSS - Angular - Forms en Reports 11g en 12c - APEX 5 en/of 18 - PL/SQL - CI/CD tools zoals Jenkins - Build tools - Servicebouw SOAP & REST - Linux en Windows We zoeken iemand die erg goed is in Forms en Reports. De andere technieken zul je wellicht ook tegenkomen bij ontwikkelingen.

Functie-eisen

Eisen:
  • Agile scrum / DevOps (min. 4 jr. ervaring)
  • Forms/Reports 11g/12c (min. 4 jr.ervaring)
  • Java (min. 4 jr. ervaring)
  • Angularjs of vergelijkbare SPA frameworks (min. 2 jr. ervaring)

Wensen:
  • Servicebouw SOAP & REST
  • Domeinkennis is een pre

Competenties:
  • Teamspeler
  • Goede communicatieve vaardigheden

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact