Senior gegevensspecialist/ gegevensmodelleur (2019-STS-4282)

Rol Senior gegevensspecialist/ gegevensmodelleur (2019-STS-4282)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-02-22 11:35:16
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-02-22
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 01-03-2019
Deze vacature sluit over 5 dagen 23 uur 26 minuten

Vacature omschrijving

Het project MKO gaat er voor zorgen dat het toekomstige ontvangen van alle elektronische berichtenverkeer naar de Belastingdienst degelijk ontworpen en herbouwd gaat worden. Een onderdeel van het ontwerp zijn het object en gegevensmodel en het functioneel en technisch datamodel. Wij zoeken daarom een gegevensmodelleur die zowel het object en conceptueel gegevensmodel opstelt en indien mogelijk ook het functioneel en technisch datamodel. We denken aan een medior of senior gegevensspecialist/gegevensmodelleur om het scrumteams MKO te komen ondersteunen. Belangrijk is dat de nieuwe medewerker pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Buiten project MKO, gelden dezelfde doelen voor het project MKM. Dit is juist weer op Mededelen gericht.

Het applicatiedomein Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er binnen O&M sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M- applicaties. Vanuit de Enterprise Architectuur standaarden is het nodig om een nieuwe domein architectuur te implementeren, om toekomstvast en wendbaar te zijn en vanuit het toevoegen van klantwaarde te kunnen acteren. Daarom is het project MKO in het leven geroepen, dat hier top down handen en voeten aan gaat geven, van Domein Architectuur tot het ontwikkelen van de besturing, applicaties en uiteindelijk de berichtenverwerking.

Functie-eisen

Eisen:
  • Afgeronde HBO opleiding (3)
  • Ervaring met het opstellen van objectmodellen en CGM in een complexe organisatie (3)
  • Ervaring met systeemontwikkeling in grotere organisatie (bij voorkeur overheid) (5)

Wensen:
  • Kennis van relevante methoden en technieken op gebied van datamodelering
  • Kennis en ervaring met BiZZdesign Enterprise Studio is een pré
  • Het zou mooi zijn als de gegevensmodelleur ook ervaring heeft in het opstellen van LDM's en berichtmodellen.

Competenties:
  • Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, contactgericht, kritisch, geen '9 tot 5 mentaliteit', communicatief vaardig.
  • Kennis van relevante methoden en technieken op gebied van objectmodellering (Archimate), gegevensmodelering (UML), datamodellering (ERD) en modellering van berichten (XML).
  • Analytisch vermogen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact